2017 október 25.

Bajnokok Ligája: vélemények, várakozás az első forduló előtt

Mindhárom magyar csapatunk idegenben kezd, a vezetőedzők így vélekednek az első forduló előtt…

Champions League logo bluetext 20132014

 

Cseh Sándor, a Szolnok vezetőedzője, a klub honlapján: Szerintem jobbak vagyunk, mint a Sabadell, de ezt a medencében kell bebizonyítani. És ez nem lesz egyszerű.

Zalánki Gergő, a Szolnok balkezese: Azért elég jó csapatról beszélhetünk, hiszen a Barcelona- amely nemrég Bajnokok Ligáját nyert- mögött stabilan ott van a spanyol bajnokságban a Sabadell. Tipikusan spanyolos vízilabdát játszanak: sokat úsznak és a mérkőzés első felében ráadásul ezt gyorsan is teszik. Úgyhogy fel kell pörögnünk egy komolyabb sebességi fokozatra, mert szerintem eddig kicsit lassabban mozogtuk- vélekedett még az elutazás előtt Zalánki Gergő.

Dabrowski Norbert, az Eger vezetőedzője: Ez lesz az első Bajnokok Ligája meccsünk a szezonban, énagyon izgatottak vagyunk. Mi vagyunk az esélyesek, de ezt be kell bizonyítanunk.”

Kovács Gergő, a ZF-Eger játékosa: “Az elmúlt hetekben sok meccsünk volt, több kemény tréningen vagyunk túl. Személy szerint ma elkezdtem érezni a munka előnyeit, és remélem, hogy Bukarestben három pontot megszerezhetjünk egy jó vízilabdával. ”

Bajnokok Ligája, 1. forduló (2017. október 25., szerda):

A-csoport:

17:30 Partizán Belgrád – A-Híd OSC-Újbuda

19:15 Dynamo Moszkva – Jug Dubrovnik

19:30 Barceloneta – Olympiakosz

19:30 Waspo Hannover – Brescia

B-csoport:

18:15 Sabadell – Szolnoki Dózsa

19:30 Steaua Bukarest – ZF-Eger

20:30 Herceg Novi – Spandau

20:30 Pro Recco – AlphenHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek