2017 július 14.

Bajnokok Ligája: Változtatott a LEN a lebonyolításon

Egyre több információ lát napvilágot a szeptemberben kezdődő Bajnokok Ligája szezonról. 

Szolnok, 2017. február 8. A szolnoki Andrija Prlainovic (fehérben) és Rémi Saudadier, a Spandau játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A csoportjának 5. fordulójában játszott Szolnoki Dózsa-Közgép - Spandau találkozón a tiszaligeti Vízilabda Arénában Szolnokon 2017. február 8-án. MTI Fotó: Mészáros János

(MTI Fotó: Mészáros János)

Mint már többször írtunk róla, ősztől tizenhat csapatos lesz a Bajnokok Ligája főtáblája.  A nyolc együttes  – Pro Recco, Szolnok, Jug Dubrovnik, Olympiakosz, Barceloneta, Spandau Berlin, Olympic Nizza és a Partizán Belgárd mellé csatlakozik még a Waspo Hannover, a Dinamo Moszkva, a AZC Alphen és a Steaua Bukarest. Hozzájuk még négy együttes jön a selejtezőből.

Most az Európai Úszószövetség (LEN) tovább csavart a rendezésen – áll szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelükben. Nem hat, hanem nyolc csapatos lehet a főtábla után döntő. A főtábla két nyolcas csoportjából négy-négy együttes fog továbbmenni a döntőbe, ahol negyeddöntő, elődöntő és döntő rendszerben küzdenek majd a csapatok.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek