2015 április 04.

Bajnokok Ligája: Már lehet jegyeket venni a final six-re!

Bár még három forduló hátra van a BL csoportköréből a szervezők már most lehetővé tették, hogy jegyet váltson a nagyérdemű a barcelonai hatos döntőre.

bajnokok ligaja final six01

Három biztos résztvevője már van BL május végi hatos döntőjének. A Barceloneta mellett a Recco és a Szolnok együttese is megváltotta már a repülőjegyét a katalán fővárosba.

Szűk két hónappal a végső küzdelem előtt pedig megvásárolhatók a jegyek is a final six-re – tájékoztatta honlapunkat a LEN. A háromnapos esemény első napjára 20 euro, a másodikra 30 euro, a döntőre 40 euro egy ticket, a bérlet 70 euroba kerül. Rendelni a: http://www.bcnwaterpolofinal6.com/buy-tickets.php felületen lehet.

A Szolnok mellett még egy magyar együttes, az Eger küzd a legrangosabb európai kupaporodon. A hevesi együttesnek a saját kezében van a sorsa, jelenleg a második helyen áll gruppettójában, egy idegenbeli (Recco) és két hazai (Brescia, Barceloneta) mérkőzése van még hátra.

A Bajnokok Ligája csoporkör jövő hét szerdán folytatódik, mikor az Eger a Bresciával, a Szolnok a Partizánnal küzd meg.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek