2017 január 18.

Bajnokok Ligája – Így látják az esélyeket a vezetőedzők a 4. forduló előtt

A hónap legfontosabb meccse jön Egerben, a Szolnok nem akar pontot veszteni, míg az OSC egy sikerrel újabb lépést tehetne a Final Six felé. Edzők, játékosok várakozásai a mai BL meccsek előtt….
Champions League logo bluetext 20132014

 

 

Mint beharangoztuk, ma három együttesünknek folytatódik a Bajnokok Ligája. Gyakorlatilag mindegyik magyar együttes győzelmi kényszerrel ugrik medencébe. Lássuk, hogyan látják a magyar vonatkozású meccsek esélyeit a trénerek, játékosok:

Cseh Sándor, a Szolnok vezetőedzője: Nem szabad alábecsülnünk az ellenfelünket. Egyrészt a francia vízilabda fejlődik, másrészt ez a Bajnokok Ligája, ahol nincs könnyű csapat. Ha az első helyen szeretnénk végezni az A-csoportban nem veszíthetünk pontot.

Vincze Balázs, az OSC vezetőedzője: A játékosok 10-12 nap szünetet kaptak az ünnepek alatt, amire igen nagy szükségük volt. A szabadságról mindenki motiváltan és jó formában érkezett vissza. Már játszottunk egy meccset a bajnokságban a KSI ellen. Tisztában vagyunk vele, hogy a Brescia elleni mérkőzés nagyon fontos, hogy elérjük a Final Six-et. Így a közelgő mérkőzés különös jelentőséggel bír. Nincs sérültünk, azt várjuk, hogy szoros kemény mérkőzést fogunk játszani.

Zalánki Gergő, az OSC játékosa: Hazai pályán mindig a győzelem az elvárt. A legfontosabb számunkra a védelem, ahol a Bresciát kevés gólon kell tartanunk. Amikor ősszel játszottunk ellenük sikerült jól kezdenünk, de aztán utólért bennünket a Brescia. Bízom benne, hogy most ez nem következik be és sikerül egy szép eredményt elérni.

Alessandro Bovo, Brescia trénere: Rendkívül fontos számunkra ez a meccs, mondhatni, hogy kulcsfontosságú. Közvetlen riválisunkhoz látogatunk. Jó eredményt szeretnénk elérni, ehhez jó játékot és nagy ellenállást és koncentrációt kell nyújtanunk.

Dabrowski Norbert, az Eger vezetőedzője: Mindenki reméli, hogy magabiztos győzelmet aratunk, de nehéz lesz, hiszen a Hannover megmutatta az előző fordulóban erejét.

Decker Ádám, az Eger játékosa: Január legfontosabb meccse jön. A Hannover ellen kötelező a győzelem. Tudjuk, hogy egy jó csapat, így nem lesz könnyű győzni. A kötelező győzelmek a legnehezebbek. Úgy gondolom, készen állunk és győzni fogunk.

Kovács Gergő, az Eger játékosa: Az otthoni medence és a közönségünk mindenképp az előnyük lesz. Azt hiszem, jobb csapat vagyunk mint Hannover, de ezt be kell bizonyítanunk. A német csapatban van egy-két montenegrói játékos, akik tagjai a válogatottjuknak. Van pár sérült játékosunk, nem számítok könnyű meccsre.

Karsten Seehafer, a Hannover vezetőedzője: Nyomás nélkül játszhatunk. Igyekszünk számunkra pozitív meglepetést okozni.

Predrag Jokics, a Hannover játékosa: A jó védelmünkben bízhatunk. Ha ez működik, akkor van esélyük pontot, pontokat szereznünk.

Bajnokok Ligája, főtábla, 4. játéknap:

A-csoport:

18.00 Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP – Olympic Nizza (Sport 2, ÉLŐ)

19.30 A-Híd OSC-Újbuda – AN Brescia (Digi Sport 1, ÉLŐ)

19.30 Spandau 04 – Olympiakosz Pireusz

Tabella:

1. Olympiakosz Pireusz 7 pont, 2. Szolnoki Dózsa-Közgép 7 pont, 3. A-Híd OSC Újbuda 6 pont, 4. Brescia 3 pont, 5. Spandau 3 pont 6. Olympic Nizza 0 pont

B-csoport

18.30 Partizán Belgrád – Jug Dubrovnik

20.30 ZF-Eger – Waspo Hannover (M4 Sport, ÉLŐ)

20.30 Pro Recco – Barceloneta

Tabella:

1. Pro Recco 9 pont, 2. Barceloneta 5 pont, 3. Jug Dubrovnik 4 pont, 4. ZF-Eger 3 pont, 5. Waspo Hannover 2 pont, 6. Partizán Belgrád 1 pont

(nyilatkozatok: Len media)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek