2015 május 26.

Bajnokok Ligája: Az egri csapat és Eger városa is készen áll a hétvégére

Nemcsak az Eger csapata készült fel a BL Final Six-re, hanem a város is felvértezve várja a hétvége küzdelmeit.

egri bl vizilabdasajtaj1

Eger városa is nagyon készül a hétvégére (Fotó: egriprogramok.hu)

 

Eger városa mindent megtesz, hogy barcelonai hangulatot varázsoljon a hétvégén a hevesi városba. A mai sajtóreggelin a csapat mellett az is szóba került, hogy milyen érdekességekkel várja a szurkolókat a hétvégén a Dobó tér. Ugyanis egy Szurkolói Zónát alakítanak ki az itthon maradó drukkereknek. A hevesi város főterén egy 7X4-es LED fal várja a szimpatizánsokat emellett rengeteg kiegészítő program (kvíz-, tippverseny) fogja színesíteni a három napon át tartó eseménytsort.

A csapat éjjel háromkor indul el a nagy útra. Dabrowski Norbert vezetőedző a játékosai most olyanok, mint a versenylovak, amelyek csak a rajtra várnak a vágta előtt. Legszívesebben már minden ott lenne Barcelonában. Először csütörtökön 16 órakor, a Dubrovnik ellen vív meg a hevesi együttes.

Biros Péter, az egriek csapatkapitánya: Felkészültünk, bár fizikálisan eddig sem volt problémánk, szellemileg felfrissültünk. S ez utóbbi már nagyon ránk fért. Mondhatom én, hogy csak a Dubrovnikra szabad koncentrálni, mégis már magamat is azon kaptam, hogy latolgatom az esélyeket. Egyformák az esélyek, bár a Recco egy kicsit kilóg felfelé ebből a hatosból. De mégis azt mondom: csak a Dubrovnikra kell koncentrálni. A többit majd kérdezd meg utána! – fejezte be az egrivizilabda.hu-nak.
Hosnyászky Norbert: Sok minden múlhat az első meccsen. Egy győzelem annyi energiát szabadít fel, vagy egy vereség úgy összetörhet, hogy már ekkor minden eldőlhet a továbbiakra. Ebben a szezonban még soha nem volt lehetőségünk egy feladatra úgy rákészülni, hogy közben pihenni is tudtunk. Sajnos, mivel nem jutottunk a bajnoki döntőbe, ez most megadatott, ami számunkra jól jöhet. A magyar vízilabda nagy sikere lenne, ha valahol a torna vége felé a Szolnokkal csaphatnánk össze. Egyelőre azonban a Dubrovnik-meccs lebeg a szemünk előtt. – mondta a klub honlapjának Hosi.

A programról részletesen: ide kattintva…

A ZF-Eger barcelonai csapata:

Kapusok: Braniszlav Mitrovics, Csoma Kristóf

Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel, Bedő Krisztián, Biros Péter, Borisz Vapenszki, Erdélyi Balázs, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Lőrincz Bálint, Milos Csuk, Szivós Márton, Uros Csucskovics, Zalánki Gergő

Edzők: Dabrowski Norbert, Petrovai Márton

A Bajnokok Ligája, hétvégi programja:

Május 28., csütörtök:

18 óra: ZF-Eger – Jug Dubrovnik (Digi Sport 1, élő)
19 óra 30 perc: CN Atletic Barceloneta – Szolnoki Dózsa-Közgép (Sport 1, élő)

Május 29., péntek:

16:30 5-6. helyért (a két csütörtöki meccs vesztese) – nem közvetíti televízió
18:00 ZF-Eger vagy Jug Dubrovnik – Primorje Rijeka (Digi Sport 1, élő)
19:30 CN Atletic Barceloneta vagy Szolnoki Dózsa-Közgép – Pro Recco – (Sport 1, élő)

Május 30., szombat:

18:00 bronzmérkőzés (Digi Sport 2, Sport M, élő)
19:30 döntő (Digi Sport 2, Sport M, élő)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek