2020 szeptember 22.

Bajnokok Ligája: a főtábla egyik helyszíne Budapesten lehet

Speciális körülmények között rendezhetik meg a főtábla küzdelmeit is.

Mint ismeretes, ma kisorsolták a selejtező csoportjait. Az OSC és a Szolnok mindjárt novemberben medencébe ugrik, de a Fradi csak a főtáblán kapcsolódik be.

Itt a két csoportban a küzdelmeket nem a megszokott oda- visszavágós alapon rendezik meg, hanem három különböző időpontban két-két helyszínen játsszák le a tíz fordulót, melynek egyik helyszíne a magyar fővárosban lehet.

Molnár Tamás, a magyar szövetség alelnöke az M1 aktuális csatornának elárulta, a LEN egyértelmű szándéka, hogy a főtábla egyik rendezője Magyarországon legyen.

“Jelen pillanatban tárgyalások vannak folyamatban. Nem árulunk el nagy titkot, hogy ezt szintén Budapesten szeretné a LEN megrendezni. Nem hiszem, hogy ebben a magyarok nem partnerek”

– mondta a háromszoros olimpiai bajnok korábbi klasszis center, hozzátéve, hogy még sok mindent tisztázni kell a végső döntésig. – “Ha buborékban játszunk, nincsen közönség, ha nincsen közönség, nem biztos, hogy szükség van a Duna Arénára. Nagyon sok olyan összetevője van ennek a megoldásnak, ami a mi szempontunkból csak buktatója lehet egy ilyen rendezvénynek, de Magyarország mindig bizonyította, hogy válságmenedzselésben az élen jár.”

Molnár Tamás a rendhagyó lebonyolítással kapcsolatban azt is elmondta: a kontinentális szövetség célja, hogy a mostani szezonban ne kerüljön olyan helyzetbe, mint az előzőben, nem akar értékelhetetlen idényt, ezért próbál működőképes rendszert kitalálni, felépíteni, ami által minden körülmények között eredményesen be tudja majd fejezni a szezont.

(MTI-vizipolo.hu)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek