2017 október 12.

Azt hitte, edzője csak viccel

A fiatal pécsi játékos nem akart hinni a fülének, mikor Lukács Gergely elmondta neki, hogy behívták a válogatottba.

lajkomarton2017pecs

Mint ismeretes, Märcz Tamás kihirdette az október végi válogatott keretét, amelyben többek között helyet kapott a fiatal Lajkó Márton is.

Szinte még fel se fogtam, mi történt – kezdte Lajkó Márton – Először azt hittem, hogy az edzőm csak viccel velem, majd magamra hagyott egy rövid időre, hogy megemészthessem az egészet. Nagyon magukkal ragadtak az érzelmek, először apukámat hívtam fel a hírrel, nagyon nagy dolognak tartom, hogy számít rám Märcz Tamás. Minden vízilabdásnak az az álma, hogy szerepelhessen országa válogatottjában, de azt nem gondoltam volna, hogy ez mostanában fog megtörténni velem. Gondolom, hogy a szövetségi kapitány felfigyelt a fiatal csapatunk teljesítményére és ennek is köszönhetem a meghívót, emellett úgy látom, a vezetőségnek az is célja, hogy megmutassa, mindenkinek lehetősége van bekerülni a legjobbak közé, de keményen meg kell dolgozni érte  – zárta a fiatal játékos a PVSK facebook oldalán.

Meghívottak:
Kapusok: Csoma Kristóf (MVLC), Vogel Soma ( FTC )

Mezőnyjátékosok: Sántavy Máté (Kaposvár), Pellei Frank (Szentes), Várnai Kristóf (BVSC), Lajkó Márton (PVSK), Burián Gergely (Vasas), Németh Toni (FTC), Kovács Péter (BVSC), Vogel Simon (UVSE), Vadovics Viktor (MVLC), Nagy Ádám (MVLC), Kiss Bálint (Honvéd), Nagy Márton (Szentes)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.