2019 január 04.

Az MVLSZ ex-főtitkára szakmai igazgató lett Békéscsabán

Nem sokáig maradt munka nélkül a volt válogatott pólós.alt201606

A férfi vízilabda ob I/B-ben szereplő Békéscsaba szakmai igazgatói pozícióját január 1-jétől Hesz Máté tölti be – adta hírül a csabapolo.hu.

„Kiemelkedő játékosmúltjából eredően is komplex feladatot lát el — mondta Borsos Pál klubelnök. – Többek között a legkisebbektől a felnőttekig egy új struktúra felépítését reméljük tőle. Miután trénerként is részt vesz a munkában, azt is várjuk, hogy szakmai tudásával segítse edzőinket, ellenőrizze munkájukat.”

„Az ob I/B színvonala évről évre rohamosan növekszik, ami annak is köszönhető, hogy az elmúlt két-három évtizedben többszörösére nőtt a klubok száma hazánkban. Ezzel együtt a szakmai munka minősége is nagyot javult a második vonalban, amivel lépést kell tartanunk. Szerencsére hazánk tele van egykori kiemelkedő játékosokkal, ma szakvezetőkkel, akiknek ma már vonzóvá válik a második vonal. Ennek is köszönhető Hesz Máté szerződtetése.”

A Békéscsaba tíz mérkőzést követően a 8. helyen áll az ob I/B tízcsapatos B-csoportjában.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek