2014 július 22.

Az elődöntő a cél

Női válogatottunk ma az elődöntőért ugrik vízbe, az ellenfél az orosz gárda, akiket legutóbb világversenyen a tavalyi vb bronzmeccset győztek le a csajok. a találkozó 16:30-kor kezdődik.

2014 7nap02
Női válogatottunk miután második helyen végzett a csopotjában lemaradt az egyenesági elődöntőről, oda a mi gruppettónkból Hollandia jutott be, míg a másikból Spanyolország.

A mai ellenfelünk Oroszország lesz, amely csapattal többször is megmérkőztünk az elmúlt időszakban. Általában világversenyeken mindig a bronzcsatákat vívjuk velük, így volt a 2012-es eindhoveni Eb-n vagy a tavalyi vb-n is. Tegyük hozzá rendre mi győzünk ezeken a mérkőzéseken. Reméljük ez ma este sem lesz másképp.

A csoportmeccseink során a hollandoktól elszenvedett egygólos vereségen kívül a görögöket és a briteket is meggyőzően verte a válogatottunk, míg az oroszok az első összecsapásukon meglepetésre legyőzték a spanyolokat, az olaszoktól kikaptak, míg a zárókörben a franciákat verték.

Legutóbb lányaink a Kirishi Kupán találkoztak az oroszokkal, akkor egy góllal, 12-11-re verték mai ellenfelünket.

A mérkőzés a csoportmeccseinktől eltérően 16:30-kor kezdődik!

Merész András nehéz meccsre számít: ‘Főleg ha az oroszok azt játszhatják, amit tudnak. Egy nagyon fiatal társaságról van szó, taktikusan kell játszanunk, és a saját játékunkat kell ráerőltetni az ellenfélre, és akkor nem lesznek lefordulások vagy könnyű gólok.’ összegzett a kapitány.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.