2016 május 02.

Átigazolási hírek: Újabb világbajnokkal erősít a Honvéd

Decker Attila után Szivós Márton is a Honvédban pólózik a következő szezonban. A Kőér utcából már egy távozóról is tudni lehet.

szivosmarton01

Szivós Márton a következő szezonban visszatér a Honvédba

Egyre több átigazolási hírt lehet hallani a férfi Ob I-ből. A Honvédnak és a Vasasnak már befejeződött a szezon, így mindkét együttesnél már a következő idényre fókuszálhatnak. Előbbi klubnál lehet a legtöbbet tudni a jövőről.

Ahogy korábban megírtuk, Decker Attila a Kőér utcában folytatja pályafutását, most pedig egy újabb érkezőről tudunk beszámolni, hiszen még egy 2013-as világbajnok csatlakozik a Honvédhoz. Szeptembertől Szivós Márton is Vad Lajos kezei alatt fog pólózni újra. Pár napja már nyílt titok volt ez az információ az uszodákban, ma pedig a Nemzeti Sport is beszámolt róla. Az érkezőkkel együtt van távozó is a csapattól. Úgy tudjuk, a fiatal Kovács Gergő egy év után “költözik”. A KSI-től tavaly érkező tehetséges játékos Egerben köthet ki. A hivatalos bejelentésre azonban még várni kell, hiszen a hevesieknél még a bajnoki finálé és a Bajnokok Ligája négyes döntője sem kezdődött el. A klubnál pedig a két eseményre kívának fókuszálni.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek