2016 január 05.

Átigazolási hírek: Nagy változások a belgrádi klubnál – Erősítéseket jelentett be a Zvezda

Több játékos is aláírt a belgrádi klubhoz. Az új igazolásoktól minőségi változást várnak a csapatnál. Vaterpolo-Zvezda mojacrvenazvezda

Az elmúlt fél szezont nem zárta jól a Zvezda a Regionális Ligában. A délszláv bajnokságban kilenc forduló után a nyolcadik helyen tanyázik a klub. Most azonban hatan is érkeznek a csapathoz.

Az első igazolás a szerbek Európa-bajnoka (2001), kétszeres Világliga-győztese, olimpiai bronzérmese Branko Pekovics, aki az Asztanát hagyja el. Boris Popovics személyében egy visszatérőt is üvözölhet a Zvezda közönsége. A negyedik változás Ivan Rackov, a játékos megfordult amerikai egyetemi csapatoknál, előtte azonban a belgrádi riválist, a Partiznát erősítette. Egy európai Szuperkupa-győztes is érkezik a Zvezdához,  Filip Kljajevics személyben, őt követi még Dragan Draskovics és Serdjan Aksentiev, ők hárman fél szezont töltöttek el a grúz Lokomotivnál . Tapasztalt védőről van szó, aki pályafutását a csapatnál kezdte. Végül a gárda legfiatalabb igazolása Stefan Ilics, aki 1995-ben született. A játékos a szerb junior válogatottban is megfordult. Ennek megfelelően két játékostól búcsúzik a csapat, Nikola Radulovics és Nikola Japundzics szolgálataira nem tartanak igényt a klubnál.

A Regionális Liga az Eb után, január 29-én folytatódik, ekkor a Zvezda Kragujevácba utazik.

Fotó: mojacrvenazvezda.netHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek