2019 június 29.

Átigazolás: olimpiai bajnokkal erősített a Vasas

Török Béla után, újabb érkezőt jelentett be a klub.

Ki ne ismerné, Slobodan Nikicset. A friss BL-győztes, nem mellesleg olimpiai-, világ- és Európa-bajnok pólós a Vasasban fog játszani a következő idényben.

„Azt gondolom, hogy Boban érkezése hatalmas segítség a csapatunknak. Köszönet illeti főtámogatónkat, a Plaketet és a Vasast, hogy létrejöhetett ez az átigazolás. A személyében olyan játékossal bővülünk, akitől csak tanulni lehet: mentalitást, hozzáállást, taktikát, egyszóval vízilabdát. Nincs olyan világverseny, amit ne nyert volna meg, a rutinjára és tapasztalatára maximálisan építhetünk. Úgy érzem, hogy vele közösen elindulhatunk egy olyan úton, amire a Vasas hagyományai köteleznek minket” – fogalmazott Méhes Jenő,a vízilabda-szakosztály vezetője a vasassc.hu-nak.

A VasasPlaket kerete a 2018/19-es szezonban:

Dévai Kristóf, Korom Dániel – kapusok

Bencz Rolf, Miklós Levente, Kiss Bálint, Sélley-Rauscher Domonkos, Török Béla, Simon Henrik, Halek Márton, Hegedüs Gábor, Takács Bálint, Slobodan Nikić, Vogel Simon, Trombitás Tamás, Makszim Soma

Vezetőedző: Bóbis Máté
Kapusedző: Mátéfalvy Csaba

Slobodan Nikics a klub honlapjának: két nagyon sikeres év után, amelyet a Ferencvárosban tölthettem, úgy éreztem, hogy egy szezonban 50 tétmérkőzés talán már egy kicsit sok nekem. A hosszú szezon után megkeresett a Vasas, tisztában voltam vele, hogy legutóbb nem zártak igazán jól a bajnokságban. Úgy érzem, hogy a tapasztalatommal tudok a csapatnak segíteni, hasznos tagja lehetek a társaságnak. Hallottam, hogy Török Béla is a csapathoz igazolt, emellett Hege is ott játszik (Hegedüs Gábor, korábbi OSC-s csapattársa – a szerk.), valamint vannak fiatal játékosok, akikben nagy lehetőség rejlik. Úgy éreztem, hogy egy vagy két évig tudok még ezen a magas szinten játszani, hozzátenni valamit új csapatom játékához – fogalmazott a klub honlapjának.

.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek