2017 május 30.

Átigazolás: Hárman is érkeznek a Szolnokhoz

Cseh Sándor maga jelentette be, kik távoznak és kik érkeznek a BL-győztes, Magyar-bajnok, Magyar kupa- és Szuperkupa-győztes együttesbe. 

cseh_n

 

Fotó: Szolnoki VSC/facebook

Varga Dénes, Vámos Márton és Ugo Crousillat távozott. Három játékos, Milos Csuk Egerből és Bátori Bence valamint Zalánki Gergő az OSC-ből érkezik – mondta Cseh Sándor vezetőedző a Digi Sport Reggeli Startjában.

A mester hozzátette: szerencsém volt, hiszen Marcival és Dumival már január-február környékén megbeszéltük, hogy elmennek. Erre a két posztra két játékos van, akiket le szerettem volna igazolni. Az lesz a cél, hogy a két távozót pótolják.

Papíron megint egy picit gyengültünk, de összességében a színvonal hasonló marad. Nyáron és szeptembertől elkezdünk azon dolgozni, hogy hasonló sikereket érjünk el – fogalmazott.

Nagyon fontos lesz az, hogy a következő évben fejben ott legyünk. Nem biztos, hogy még egyszer lehet ilyen sorozatot csinálni, de nem is ez a cél, hanem az, hogy megint mindent megtegyünk és azért sikereket érjünk el – húzta alá Cseh Sándor.

A teljes beszélgetés: Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek