2017 január 27.

Átigazolás: erősített a Vasas

Az angyalföldi gárdánál is változások vannak, egy válogatott bombázóval erősített Földi László együttese.

RobinLindhout01

Robin Lindhout immár a Vasasé (Fotó: EPA)

Lassan megnyílik az átigazolási piac a férfi Ob I-ben, a február 7-től kezdődő időszakban lehetőségük van a csapatoknak megerősíteni keretüket, a Szentes ezt már biztosan megteszi, most a Vasas jelentette be, hogy a tavaszi szezonra egy játékossal bővíti sorait.

“Legutóbbi klubom, a Panathinaikosz nem teljesítette a szerződésben foglaltakat, és a pénz is elfogyott az egyesületnél. A vezetők jelezték, hogy ha találok magamnak csapatot, akkor távozhatok. Nem voltam ezzel egyedül, mert az edző és egy szerb csapattársam is ebbe a helyzetbe került, ő végül a Jadran Splitbe távozott “- mondta a váltás okát Robin Lindhout a vasassc.hu-nak.

A 27 éves játékos 11 gólt szerzett a belgrádi Eb-n, ebből hármat-hármat a spanyoloknak illetve a horvátoknak dobott. Az idei világliga sorozatban is jól megy a pólósnak, hiszen mindegyik mérkőzésen legalább kétszer betalált.

A piros-kék gárdánál így már Robin Lindhout lesz a második válogatott holland játékos Jesse Koopman mellett.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek