2017 augusztus 25.

Átigazolás – Bevásárolt az egykori BL-győztes

A budapesti vb meglepetésjátékosa már biztosan a Jug Dubrovniké, de érkezhet még egy szerb válogatott is.

Budapest, 2017. július 29. Az olasz Vincenzo Renzuto Iodice (b) és a montenegrói Drasko Brguljan a férfi vízilabdatornán a 5. helyért játszott Montenegró - Olaszország mérkõzésen a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. július 29-én. MTI Fotó: Czagány Balázs

(MTI Fotó: Czagány Balázs / archív)

 

Szűk egy héttel ezelőtt számoltunk be róla, hogy a Jug Dubrovik nagyon közel áll Vincenzo Renzuto legiazolásához. Nos, az üzlet nyélbe üttetett. Jól emlékezhetünk a pólósra, hiszen az olasz válogatottban 14 gól szerzett a vb-n, ebből hármat ellenünk a csoportmeccsen, míg újabb három góllal terhelte meg a horvátok kapuját a negyeddöntőben is. Az előbb említett két meccsen ő volt a taljánok legeredményesebb játékosa is. Több szakember pedig úgy vélekedett a torna után, hogy ő volt az egyik kellemes meglepetése a vb-nek.

Érdekesség, hogy Viktor Rasovics is könnyen átteheti a székhelyét a horvát tengerpartra. A wpdworld.com szerint napokon őt is bejelenthetik. Az előző két szezonban a Barcelonetában pólózó játékos – nem mellesleg a budapesti vb-n bronzérmet szerző pólós – annak a Strahinja Rasovicsnak a testvére, aki az Egerbe szerződött.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek