2015 február 04.

A IX. Volvo-kupa következik!

A jegyek online rendelhetőek, a férfiválogatott ismét megtöltené az uszodát, ezúttal a BVSC felújított létesítményét.IX. volvo kupa

Rendhagyó módon, története során első ízben Budapesten rendezi a Magyar Vízilabda Szövetség a Volvo-kupa nemzetközi férfi vízilabdatornát.

A rangos eseményt ezúttal a felújított, impozáns Szőnyi úti létesítményben, a Laky Károly Uszodában tartják meg. A február 13-15. közötti viadalon kemény erőpróba vár Benedek Tibor válogatottjára, hiszen vendégül látja az olimpia bajnoki címvédőt, a Világliga selejtezőben a mieinkhez hasonlóan százszázalékos teljesítménnyel álló Horvátországot, a szerb szövetségi kapitány, Dejan Udovicsics irányításával érkező, mindenkire veszélyes Egyesült Államokat, valamint a Volvo-kupák egyik rendszeres látogatóját, Kanada együttesét.

„Minden évben várjuk a Volvo-kupát, most sincs ez másként. Arról nem is beszélve, hogy év közben ezúttal lehetünk a legtöbbet együtt, három mérkőzés, aztán közvetlenül utána Világliga-meccs a szlovákok ellen, így öt napot tölthetünk el közösen. Ezeket a napokat meg kell becsülnünk!” – fogalmazott Benedek Tibor szövetségi kapitány, aki a Világliga-meccsekhez hasonlóan kisebb pályán küldheti a Volvo-kupán harcba játékosait, avagy szinte garantálható a sokgólos, látványos összecsapások sora.

Várhatóan nagy lesz az érdeklődés az esemény iránt, így aki mihamarabb biztosítani akarja helyét a lelátón, hasznos információ: a jegyed.hu oldalon keresztül válthatóak belépők (csak napijegyek!) az eseményre. Az árak: felnőtt – 3500 forint; 4–16 éves kor között – 2000 forint; 4 éves kor alatt ingyenes.

IX. Volvo-kupa nemzetközi férfitorna. Budapest, Laky Károly Uszoda

A program

2015. február 13., péntek

16:30 Horvátország–Kanada
18:30 Magyarország–Egyesült Államok

2015. február 14., szombat

17:15 Egyesült Államok–Kanada
19:00 Magyarország–Horvátország

2015. február 15., vasárnap

10:30 Horvátország–Egyesült Államok
12:30 Magyarország–KanadaHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek