2017 május 02.

A világ legjobb centerétől, az egyéni villanásokig- edzői értékelések

Dabrowski Norbert a ritmusváltást emelte ki, amit nem tudtak lekövetni, Cseh Sándor pedig tudja, ezt a győzelemet nem szabad túlértékelniük.

cseh_n

A Szolnok 13-7-re győzött a bajnoki döntő első meccsén az Eger ellen. A mérkőzés után az edzők így látták a találkozót:

Dabrowski Norbert, a ZF-Eger vezetőedzője: – Gratulálok a Szolnoknak! Nem tudok egyszerűen mást mondani, csak azt, hogy a Szolnok egy pillanat alatt ritmust váltott és állva hagyott minket. Azt gondolom, ezen a találkozón kidomborodott, hogy Kis Gábor a világ legjobb centere, sajnálom is, hogy már nem tagja a magyar válogatottnak, mert ilyen teljesítményt nyújtva, komoly erősítést jelentene. Ez azonban nem az én tisztem, viszont ma két negyedig bírtunk vele, utána már nem, és döntött.

Cseh Sándor, a Szolnok trénere: – Szeretnék gratulálni a szolnoki játékosoknak, jó hangulatban, jó mérkőzést játszottak. Az első két negyedben fegyelmezetten játszottunk, de ekkor még nem voltak meg azok az egyéni villanások, amelyek a térfélcserét követően már igen. Azt gondolom, most nem kell túlértékelni ezt az eredményt, persze, örülünk neki, hogy nyertünk, de mind az Eger, mind a Szolnok játszott már annyi döntőt, hogy tudja jól, a következő meccs nem innen folytatódik, hanem nulláról. Maximum annyi jelentősége volt ennek a mai napnak, hogy egy lépéssel mi vagyunk közelebb a bajnoki cím megszerzéséhez.

A döntő pénteken folytatódik, immár Szolnokon.

(nyilatkoztatok: egrivizilabda.hu)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek