2019 január 07.

A Vidám Vízilovak nyerték az I. Doppler bajnokságot

Az első ízben megrendezett BVLSZ Diapolo bajnokságot a Vidám vízilovak csapata nyerte.

doppler02

Az elmúlt hétvégén a Laky Károly uszoda adott otthont az I. Doppler bajnokságnak. A kiírásra kilenc együttes nevezett, melyet a Vidám Vízilovak együttese nyert meg, második a “3 HV”, még a harmadik a Hajrá Vízifoci lett.

Az I. BVLSZ Doppler bajnokság végeredménye: 

1. Vidám Vízilovak
2. ”3 HV”
3. Hajrá Vízifoci
4. Doppler Sport Club
5. KapusSokk
6. ”567”
7. Kanizsa
8. Sunday Boys,
9. Kispest Allstars.

A bajnok csapat tagjai: Ürögi Zsolt, Viasz Kádi András, Vígh Tamás, Vincze Zsolt

Az esemény facebook oldalán érdekességképp megjegyzik:

“Azon túl, hogy a későbbiek során közétett rengeteg kép és videó felvétel önmagáért beszél, három ”különlegességet” most mindenképpen kiemelnénk:
Játékba szállt, ráadásul gólokat ért el a 80. évében járó Rusorán Tibor (alias”Titi”, aki mint ahogyan az köztudott, a legendás és mindenki által rajongásig szeretett zseniális játékos és edző, Rusorán Péter testvére). A Vidám Vízilovak egyik igen eredményes játékosa, Viasz Kádi András, több alkalommal is, bravúros módon lábbal ért el gólt, ami a szabályok szerint kettőt ér, ezzel is igen aktívan hozzásegítve csapatát a végső győzelemhez. Végül mindannyiunk számára megtisztelő módon, a díjakat Dr. Budavári Imre adta át, aki azon túl, hogy a vízilabda sportban rendkívüli és kimagasló eredményeket ért el, ennek a sportnak, ennek a játéknak is az egyik koronázatlan királya és eredményes játékosa volt a maga idejében.”

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek