2015 június 30.

A spanyolok a portugaletei tornával melegítenek a Vodafone-kupára

Hamarosan Magyarországra jön a spanyol válogatott, hiszen a Vodafone-kupára az ibériaiak is meghívást kaptak, de előtte a nagy hagyományokra visszatekintő portugaletei tornával melegítenek az eseményre Szirányiék.

spanyol valogatott01

 

Hétvégén huszonhetedszer rendezik meg a portugaletei tornát. Szirányiék a németekkel, az oroszokkal és a románokkal küzdenek meg a háromnapos eseményen.

XXVII. portugaleteAz ibériaiak már túl vannak egy kazanyi túrán és gőzerővel készülnek a Vodafone-kupára. A szövetségi kapitány, Gabi Hernandez tizenhat fős keretet hirdetett, amiben természetesen helyet kapott Szirányi Balázs is. Érdekesség, hogy a szakvezető olyan bátran nyúl a fiatalokhoz, hogy Roger Tahull is a csapat tagja, aki mindössze tizennyolc éves.

A magyar válogatott sem pihen a jövő hét végéig, hiszen pénteken már a szlovákokkal játszik a Benedek-csapat Tatabányán. A lányok pedig vasárnap Debrecenben, a kínaiak ellen mérik össze erejüket.

A spanyol válogatott bő kerete a nyárra:

Albert Espanol, Fran Fernández, Marc Minguell, Marc Roca, Szirányi Balázs, Roger Tahull (CN At.-Barceloneta); Inaki Aguilar, Sergi Mora, Francesc Sánchez (CN Terrassa); Eduardo Lorrio, Víctor Gutiérrez (Real Canoe NC), Xavier García (Primorje Rijeka), Blai Mallarach (Olympiakos), Marc Larumbe (CE Mediterrani), Sergi Cabanas (CN Sabadell), Víctor Flores (CN Barcelona), Mario Lloret (CN Poble Nou). Szövetségi kapitány: Gabriel Hernández.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek