2016 július 28.

A Recco még egy klasszist akar

Alakul a Recco következő szezonbeli csapata, félelmetes lesz az együttes az egyszer biztos. Most a Bresciától csábítanának el egy világbajnok játékost.

proreccosoriuszoda2015

Néhány helyen kicserélődik a Recco, hiszen Massimo Jacopo (33), Alex Giorgetti (28), Giacomo Pastorino (36), Andrija Prlainovics (a Szolnoknál folytatja) és Niccolo Gitto is távozott a nyáron. Vannak érkezők is, hiszen Gonzalo Echenique a Dubrovniktól érkezett, míg Eduardo Di Somma valamint Goran Volarevics is a sztárklubot fogja erősíteni szeptembertől. Érdekesség, hogy a waterpolopeople.com szerint Filip Filipoviccsal és Dusko Pijetloviccsal is szerződést hosszabbított a Recco vezetősége, így három balkezes is a csapat rendelkezésére állhat (Filipovics, Echenique és Mandics) jövőre, ami bivalyerőssé teheti a csapatot rosszkéz oldalon.

Gulliermo Molina lehet a Recco következő nagy fogása, tudta meg a portál. A spanyol világbajnok (2001) a nagy rivális Brescia együttesétől érkezne. A 32 éves játékos megszerzése nem lesz olyan egyszerű, de nagyon szeretné a transzfert a biancoceleste.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.