2016 február 27.

A német klub már a jövőre gondol

Öt játékosával is szerződést hosszabbított a magyar együttesek dolgát is megnehezítő német klub, köztük van két friss Eb-ezüstérmes is.

2014-2015 waspo hannover

Hannoverben már a következő szezonra gondolnak (Fotó: Wassersportfreude98.de)

A német Waspo Hannover már most bejelentette, hogy öt játékossal is szerződést hosszabbít a következő évre /évekre. A bajnokságában harmadik helyén tanyázó együttes három magyar együttessel is találkozott az idén, az OSC-vel és a Szolnokkal a BL selejtezőben, míg a Szegeddel az Euro Kupa negyeddöntőjében. Vincze Balázsékkal döntetlenezett a német csapat, míg Varga Daniék egyetlen góllal győzték le Karsten Seehafer együttesét. A Szegednek is hasonlóan nehéz dolga volt az Euro Kupában, hiszen a Tisza-partiak itthon fényes győzelmet arattak, ám idegenben öt góllal kaptak ki.

A németek klub vezetése látva az eredményeket, semmit nem bízott a véletlenre és már a jövőt tervezi. A klub hivatalos oldalán számolt be, hogy Erik Bukowski, Pere Estrany, Marin Ban, Predrag Jokics további egy évre írt alá, valamint az Eb-n brillírozó Aleksandar Radovics négy évre kötelezte el magát. Utóbbi két játékos Eb ezüstöt nyert Belgrádban.

A nagy hírek után a Hannover kedden a német bajnokságban rangadóval folytatja, hiszen a listavezető Spandau lesz az ellenfele.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek