2016 április 09.

A horvátok három ászukat is felfüggesztették

Ivica Tucak együttesének adva volt minden, hogy a riói repülőjeggyel a zsebében, kihasználva a trieszti torna miatti szünetet nyugodtan gyakoroljon Zágrábban, ám az edzések mégsem sikerültek felhőtlenül.

sandro sukno

Az olimpiai bajnokot, Sandro Suknot is felfüggesztette a horvát szövetség (Fotó: Zimbio)

Sandro Sukno, Paolo Obradovics és Fran Paskvalin nem vett részt a csapat április 7-i reggelijén és ebédjén sem, majd a horvát televízió felvételére sem mentek el. Ivica Tucak és horvát szövetség erre lépett, nem sokkal az eset után kiadott egy közleményt, melyben felfüggesztették a három játékost a válogatott kötelezettségek alól – írja a hvs.hr.

Sandro Sukno és Paolo Obradovics ott volt a londoni aranyérmes válogatottban, még Fran Paskvalin a 2013-as barcelonai vb bronzérmes együttesben és a nyári kazanyi vb csapatban. Azt nem lehet tudni, meddig szól a büntetés. A horvátok legközelebb április 26-án Moszkvában játszanak az orosz válogatottal világliga meccset. Mindenesetre érdekesen vennék ki magát, ha a három játékos nélkül jelenne meg a csapat Rióban.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek