2017 január 03.

A horvát kapitány megújult keretet hirdetett

Ivica Tucak a horvátok kapitánya a világliga januári küzdelmei előtt még teszteli övéit.

ivicatucak01

18-as keret hirdetett a horvát válogatott kapitánya az eindhoveni túra előtt. Az olimpiai ezüstérmes a holland válogatottal küzd meg a világligában január 10-én, de az összecsapás előtt Zágrábban készül a csapat. Ivica Tucak csak az indulás előtt fog keretet szűkíteni.

Érdekesség, hogy a riói olimpián szereplő játékosok közül szinte mindenki ott van a csapatban, természetesen kiegészülve fiatalokkal. Marino Cagalj, Ivan Zovics és Kristijan Milakovics is tagja az együttesnek és esélyt kap, hogy beverekedje magát az utazók közé.

Mint ismertes, London olimpiai bajnoka, Joszip Pavics szögre akasztotta – egy időre – a sapkát, helyette a válogatott elsőszámú kapusává Marko Bijacs lépett elő. A mostani keretben nagy harc lesz Ivan Marcelics és Duje Jelovina között a 13-as sapka megszerzéséért.

A horvátok világliga kerete:

Kapusok: Marko Bijacs, Ivan Marcelics, Duje Jelovina
Mezőnyjátékosok: Luka Loncsar, Ivan Krapics, Luka Lozina, Marko Macan, Andro Buslje, Marino Cagalj, Kristijan Milakovics, Sandro Sukno, Luka Bukics, Loren Fatovics, Ante Vukicsevics, Andelo Setka, Maro Jokovics, Javier Garcia, Ivan Domagoj Zovics.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek