2019 november 05.

A Ferencváros továbbra is éhes a sikerre – Nyíri Zoltán

Nyíri Zoltán szerint változatlanul éhes a sikerre a Ferencváros férfi vízilabdacsapata, amely szombaton címét megvédve hódította el negyedszer az Európai Szuperkupát.

A Bajnokok Ligája-győztes zöld-fehérek a szombati összecsapáson 14-11-re győzték le idegenben az Eurokupában bajnok francia CN Marseille együttesét. Mint a klub ügyvezető alelnöke az M1 aktuális csatornának hétfőn kiemelte: a marseille-i labdarúgó-mérkőzés után időzített találkozón nagyon jó volt a hangulat, ez kissé meg is fogta a zöld-fehéreket, nem tudták igazán felvenni a ritmust, így a nagyszünetre négygólos hátrányba kerültek. Végül viszont sikerült a fordítás a sorozatban harmadik Európai Szuperkupa-meccsét játszó Ferencvárosnak.
Nyíri kiemelte, 2018 tavasza óta ez volt sorozatban a nyolcadik trófeájuk, és a naptári évben még a Magyar Kupa is elhódítható.

“Ugyanakkor továbbra is éhesek vagyunk a sikerre, nem lankad a munkakedvünk” – fogalmazott. Mint mondta, a hazai kupában a Szolnok elleni elődöntő legendás párosítás.
“Színvonalas, jó mérkőzés lesz. A másik ágon az OSC és a Miskolc összecsapása szintén erős meccsnek ígérkezik.

Most a négy legjobb csapat van az elődöntőben, éles küzdelem lesz. Az elvárás az, hogy bejussunk a döntőbe, és ott meg tudjuk védeni a címünket” – fejtette ki az ügyvezető alelnök.

(MTI-vizipolo.hu)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek