2014 július 23.

A belvárosban is lehet szurkolni az Eb alatt – Elkészült a Vízilabda Aréna

Holnaptól látogatható lesz a Vodafone Vízilabda Aréna a Belvárosban. Budapest szívében így az Eb zárószakaszát óriáskivetítőn követhetik nyomon a szurkolók.vodafone szurkoloi arena03

Ma felavatták a Vodafone Vízilabda Arénát a belvárosban. Drávucz Rita, Alexandar Sostar, Kiss Gergő, Kósz Zoltán és Szécsi Zoltán világ-, Európa- és olimpiai bajnok vízilabdások is vízbe ugrottak az ünnepségen, mintegy kipróbálván a játékteret.

A kontinensviadal utolsó négy mérkőzését követheti nyomon az, aki ellátogat a Március 15. téren felállított Vízilabda Arénába, ahol nemcsak a meccseket lehet majd követni óriáskivetítőn, de különböző programok is várják a kilátogatókat.
vodafone szurkoloi arena04

“A szurkolói központban az M1-nek köszönhetően csütörtöktől az Eb valamennyi férfi és női mérkőzését, így az elődöntőket és a döntőket is élőben lehet látni” – fogalmazott Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke, a hazai sportági szövetség társelnöke.

Az Aréna mindennap 10 órakor nyit, holnap este hétig aztán egészen vasárnapi 11-ig várja az ellátogatókat, a belépés ingyenes. Ha megtelik, a Március 15. térről is lehet nézni a mérkőzéseket, itt két külső kivetítőn lesz nyomonkövethető a kontinenstorna.
vodafone szurkoloi arena05

Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke az Eb iránti érdeklődésről elmondta, hogy a margitszigeti Hajós uszodába szerdán kilátogatókkal együtt összességében átlépik az ötvenezres nézőszámot, amit jelentősnek nevezett. Hozzáfűzte, azzal, hogy mindkét magyar válogatott a legjobb négy közé jutott, az általános elvárásnak Benedek Tibor és Merész András együttese is egyformán eleget tett.  “Csalódás már nem érhet bennünket, még ha vereséget szenvedne is akár férfi, akár női csapatunk a folytatásban. Na de mért kapna ki bármelyik is?…” – mondta Kemény Dénes.

Így készült az Aréna!

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.