2018 március 12.

Varga: nem látom a tüzet, nem látok semmit!

A férfi Ob I-ben szereplő Szegednél egyre reménytelenebb a helyzet.

Vargapeter

Sorsdöntő meccset játszott a Szeged az UVSE-vel a hétvégén. A találkozót elveszítette a Tisza-parti együttes, így Varga Péter együttes továbbra is 0 ponttal áll a pontvadászatban, még a rivális lilák megléptek 7 egységgel.

Nem látom a tüzet, nem látok semmit! – ez volt az egyetlen nyomdafestéket tűrő mondat, amit az első negyed után hallottunk Varga Péter vezetőedzőtől a ContiTech Szeged–UVSE találkozón.– áll a delmagyar.hu beszámolója szerint, majd pár sorral lejebb hozzátették: Mindez egy nyerhető meccsen történt. Varga Péternél másodszor is elszakadt a cérna, ekkor piros lapot érően a bírókat kritizálva vezette le csalódottságát – a mérkőzés után elnézést kért a játékvezetőktől. Érzelmileg ez érthető volt. Kilenc éve LEN-kupa-győzelem főhőse volt ugyanitt, most pedig – a kerettel végzett 7 hónapnyi kemény munkával a háta mögött – olyan jelenetek tanúja volt, amiről azt gondolhatta, ilyesmit sosem lát majd Szegeden.

A meccs utáni sajtótájékoztóra már nem ment el Varga Péter, hanem helyette a Szeged másodedzője, Barna Tamás nyilatkozott.

Mindenesetre a Tisza-partján elég nehéz most a helyzet. A férfi Ob I versenykiírásában az szerepel, hogy az utolsó helyzett kiesik a bajnokságból, most a Szeged áll ehhez a legközelebb…A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

Kapcsolódó cikkek