2019 február 24.

Zsivko Gocics: Sok minden kavarog a fejemben

Az alapszakasz zárófordulójának legnagyobb meglepetését okozta a Debrecen azzal, hogy legyőzte a Szolnokot. A mérkőzés után a Tisza-partiak vezetőedzője, nem tudott sok mindent mondani.

zsivkogocics01

Zsivko Gocics, a Szolnok edzője: – Nagyon sok minden kavarog a fejemben így a mérkőzés után, nem tudok semmi okosat mondani. Nem sikerült most semmi, de konkrétan semmi, főleg az első félidőben. Amikor pedig, a harmadik negyedben összekaptuk magunkat, már késő volt. Gratulálok a Debrecenek. Sok jó játékos van a csapatomban, ez egy olyan mérkőzés volt, amikor ezt kellett volna mutatni. Vannak olyan dolgok, amiket az én csapatomban lévő játékosok ezen a szinten nem tehetnek meg. Át kell gondolnunk egy kicsit ezt az egészet.

Miroszlav Bajin, a Debrecen vezetőedzője a mérkőzés után: – Nem volt reális eredmény a mérkőzés közben a 8–1-es állás, ezt tudjuk. A kapusunk viszont bravúros teljesítményt nyújtott, s bár egy játékos nem dönthet el egy mérkőzést, Kósik Soma rengeteget tett hozzá a győzelemhez. Jól játszottunk, örülök, hogy sikerült a felsőházba jutni. Jöhet egy kis buli természetesen, de csak kicsi, mert még sok a dolgunk.

DVSE – Szolnok mérkőzés utáni sajtótájékoztató (2019 02 23)

Uploaded by Debreceni Vízilabda Klub on 2019-02-23.

Fotó: Szolnoki Vízilabda / facebookHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek