2014 április 12.

XII. Belgrade Diving Trophy: Két bronzérmet zsebeltek be a Lunda SE versenyzői

Múlt hét végén rendezték  meg a XII. Belgrade Diving Trophy nemzetközi műugró versenyt. A viadalon öt ország köztük a Lunda SE versenyzői vettek részt.

lunda se

Belgrádban volt jelenése a Lunda SE három versenyzőjének április elején. A szerb fővárosban immár tizenkettedszer rendezték meg a Belgrade Diving Trophy névre keresztelt viadalt, ahonnan két bronzéremmel tért haza a csapat.

Krajczár Dóra versenyzőink edzője tájékoztatta honlapunkat: Magyarországot a Lunda Szabadidő Sportegyesület három műugrója képviselte a versenyen: Nagy Eszter, Halmos Zita és Böröndi Pálma. Az idei első nemzetközi versenyükön összességében jól szerepeltek a lányok, két bronzérmet hozott haza a csapat. Halmos Zita 1 méteren C-korosztályban, Böröndi  Pálma 3 méteren D-korosztályban állhatott a dobogó harmadik fokára.’

A legközelebbi műugró versenyekre nem kell sokat várnunk, hiszen ezen a hétvégén Amszterdamban és Zágrábban is szerepelnek versenyzőink. Jövő héten pedig a HUVK Kupát rendezik meg Budapesten.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek