2015 június 01.

Volpi a csúcson tartaná a Reccót!

Még jobban megjött az étvágya Gabriele Volpinak. Ugyanis a Recco elnöke kijelentette, hogy két évig még biztosan csúcson maradna együttesével és minden címet besöpörne.

pro-recco-volpi2

Volpi mindent megnyerne az együttessel (fotó: wpdworld.com)

Nem éppen kedvező hírek jöttek – a többi rivális csapattal szemben – Olaszországból, azaz a Recco háza tájáról. A csapat az idén triplázott, hiszen az olasz bajnokság, valamint a kupa mellé begyűjtötték a BL serleget is. Gabriele Volpi pár órával a győztes döntő után már vázolta is a jövőt a tuttolevante.it-nek: Folytatni akarjuk a győzelmi szériánkat. Sőt az elkövetkezendő két évben minden meg szeretnénk nyerni, tehát a következő helyszín Budapest lesz. Csinálni, ahogy én csináltam. Fiatalként világos volt számomra, hogy mi a cél, ezért dolgoztam húsz órát naponta. – nyilatkozott optimistán az elnök.

Gabriele Volpi a vízilabda megszállotja. 2005-ben lépett be a sportág világába, ekkor vállta nagy anyagi szerepet a Recco felvirágoztatásában. Ebben az évben lett a csapat tiszteletbeli elnöke is. Idén már zsinórban a tizedik olasz bajnoki címét ünnepelte a csapat, most hétvégén pedig a nyolcadszor nyerte meg a legrangosabb európai klub trófeát. 2012-ben kiszállt a vízilabdából, ekkor kezdődött a Szuper 10 Liga szervezése, amely aztán kudarcba fulladt a LEN közbelépése miatt. Azonban szűk egy év után, azonban visszatért, és ismét megerősítette csapatát.

Elképzelhető, hogy a nagy tervek megvalósításához még erősítene az elnök. Mint már mi is írtunk róla, Dusan Mandics a szerb fiatal balkezes tehetség, is érkezik anyáron a Reccóhoz, és nincs kizárva, hogy egy-két játékos még átteszi a székhelyét a Ligúr tengerpartra.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek