2017 július 06.

Vodafone Kupa: Habkönnyed győzelem Új-Zéland ellen

Női válogatottunk simán verte az új-zélandiakat a Vodafone-Kupa második napján. 

benu magyar-ausztralnoi07

A tegnapi nap után, mikor 9-9-es döntetlent játszott a csapat Ausztrália ellen, ma Új-Zéland ellen ugrottak vízbe a lányok.

A miskolctapolcai mérkőzésen jól kezdett a csapat, hiszen az első negyedben nyolc gólt is berámoltak az ellenfél kapujába. Takács és Tóth kétszer is eredményes volt, de betalált, Keszthelyi, Szűcs, Szilágyi és Bujka is. Ezzel szinte már el is dőlt a meccs, hiszen 8-2 állt az eredményjelzőn. A fordulásra csak növeltük az előnyt, hiszen 3-1-es etapot produkált a csapat. A harmadik negyedben sem hagyott alább a gólok száma, Gurisatti és Antal is betalált, így már 15-6 volt az eredmény. A végén elérte a húsz dobott gólt a csapat, és így 20-8-ra győzött.

Holnap az amerikaiak ellen zárjuk a tornát.

Vodafone Kupa, második nap:

Magyarország – Új-Zéland 20-8 (8-2, 3-1, 4-3, 5-2)
Gólszerzők: Keszthelyi 3, Tóth 3, Bujka 3, Antal 2, Gurisatti 2, Takács 2, Szilágyi 2, Czigány 1, Szűcs 1, Csabai 1 ill. Lopez da Silva 3, Bowry 2, Doyle 1, Hudson 1, Pye 1

A másik mérkőzésen: 

Ausztrália – USA 7 – 14 (2-4, 3-2, 2-6, 0-2)

További program:

péntek:
18.00 ó: Új-Zéland-Ausztrália, 18:00
20.00 ó: Magyarország-Egyesült Államok

A magyar női válogatott vb-csapata:

Kapusok: Gangl Edina (UVSE), Kasó Orsolya (Dunaújváros)

Mezőnyjátékosok: Antal Dóra (Berkeley Egyetem, amerikai), Bujka Barbara (Szeged), Czigány Dóra (UVSE), Csabai Dóra (UVSE), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Illés Anna (Berkeley Egyetem, amerikai), Keszthelyi Rita (UVSE), Szilágyi Dorottya (Dunaújváros), Szücs Gabriella (UVSE), Takács Orsolya (BVSC), Tóth Ildikó (UVSE)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek