2015 október 29.

Vladimir Vujaszinovics: Vegyesek az érzéseim

A Partizán Belgrád edzője nehezen éli meg csapata hullámzó teljesítményét a BL-ben. A Szolnok ellen tegnap elszenvedett 9-14-es vereség után egyszerre jót és rosszat is mondott együtteséről. A reccói BL meccset kirándulásnak fogja fel, de az OSC ellen már el szeretne érni egy jó eredményt…Vladimir-Vujasinovic-mn press

A szerb vízilabdasportág nehéz helyzetben van. Ezt jól mutatja, a klubok anyagi helyzete. Az egyre többször felmerülő nem túl pozitív hírek. Figyelemreméltó az is, hogy a tegnap kezdődött Bajnokok Ligája főtábláján csak egy szerb együttes van. Ráadásul a Partizán Belgrádban is javarészt fiatalok játszanak.

A vezetőedző Vladimir Vujasinovics – játékosként kétszeres olimpiai bronzérmes, egyszeres ezüstérmes, világbajnok, háromszoros Európa-bajnok, háromszoros világkupa-győztes – Nehezen éli meg ha csapata veszít. Az újságíróknak egyszerre dicsért, és ostorozott is a tegnap 14-9-re elbukott Szolnok elleni meccs után.  A benyomásaim egyszerre pozitívak és negatívak. Jó, mert időnként jól játszottunk és szé dolgokat mutattunk be a vízben. Rosszak, mert gyakran nem koncentráltunk megfelelően. Sok volt a rossz passz és néha nem jó megoldásokat választottunk. Az ilyen dolgokat mindenképp el kell kerülnünk. – majd így folytatta – A Recco jön a második fordulóban, ez egy jó kirándulás lesz. – mondta nevetve Vujasinovics. Nem rakok terhet a játékosaimra ezen a találkozón, de a Galatasaray és a OSC ellen néhány pontot el kell csípnünk. 

A következő fordulót november 11-én rendezik a legrangosabb európai kupaporondon.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.