2014 szeptember 13.

Vízilabda Expó: Remek kezdet volt

Nagy érdeklődés mellett zajlott az I. Vízilabda nyílt nap és Expo Budaörsön. A kilátogatók a sportág megismerése mellett a múlt, a jelen és a jövő nagyjaival is találkozhattak.2014 expo06
Már délelőtt megtekinthettek a kilátogatók egy gálamérkőzést, méghozzá egy női találkozót, hogy aztán a pódimubeszélgetésekre és a csapatok bemutatására kerüljön sor.

A sort Imre Tótvári Zsuzsanna nyitotta meg, aki a férfi válogatottunk sportpszichológusa, után Tiszeker Ágnes következett, aki a Magyar Antidoppingcsoport vezetője.

Expo01

Ezek után kezdődött a csapatok bemutatása, elsőnek a női együtteseken volt a sor. Megtudtuk, hogy a Szentes mi mást is szeretne, mint címet védeni, de nem lesz egyszerű a helyzete, hiszen az Eger, a Dunaújváros és nem utolsósorban az UVSE és a BVSC is válogatott játékosokkal erősített, hiszen az eddig külföldi klubokban játszó a nyáron Eb bronzig jutó játékosok is hazatértek.

 

Eközben egyre többen kezdtek szálingózni a sportcsarnokba olimpiai és világbajnokaink. Kiss Gergelyt már a bejáratnál megrohanták a rajongók, mindenki fotót vagy autogramot kért, de Benedek Tibor, Madaras Norbert, Varga Dániel is be kellett, hogy álljon a sorba.

2014 expo04

A délután folyamán aztán mind a tizennégy férfi csapat is bemutatkozott.  Az edzők és az adott csapatból egy-egy játékos, de néha mindig többen beszéltek az október 6-én induló bajnoki rajtról és az elképzelésekről. Abban mindenki egyet értett, hogy három csapat ki fog emelkedni a mezőnyből, – a Szolnok, az OSC és az Eger – de mögöttük nagy lehet a tülekedés.

A délutánt aztán Benedek Tibor előadása zárta, aki elemezte a férfi válogatott nyári produkcióját.2014 expo07

Az uszoda térben egész nap lehetett vízilabdázni, az eseményt egyébként egy gálameccs zárta, ahol a férfi válogatott játékosok és több ifjú Ob I-ben játszó tehetségünk mutathatta meg mit tud…

2014 expo05Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.