2014 november 08.

Vízilabda: Edzőpartnerrel készül a Kaposvár

A Magyar Kupából kiesett a Kaposvár, de a hétvégét nem töltik tétlenül a somogyiak, hiszen Egyiptomból érkezik edzőpartnere a gárdának.  Szeptember végén a somogyi csapat a Heliopolisz Kupán vett részt, így most viszonozza a házigazdák vendégszeretetét.

2014-2015 szecsi kaposvar

A Magyar Kupa legjobb nyolc közé nem jutott be a Kaposvár, így a hétvégén nem szállnak vízbe a somogyiak. Mint ismeretes szeptember végén a  Heliopolisz Kupán vett részt a csapat, – amit meg is nyerte –  most pedig viszonozni szeretné a Heliopolisz Klub vendégszeretetét. Az egyiptomiak közös edzéseken és edzőmeccseken vesznek részt a kaposvári férfi Ob I-es, OB II-es és ifi csapataival, november 7. és 14. között.

“Viszonozzuk most a Heliopolisz Klub szeptemberi meghívását a kupára, ami nagyon hasznos volt számunkra a bajnokság előtt. Annak ellenére, hogy a tornát nagy gólkülönbséggel nyertük ellenük, nagyon szimpatikusan, harcosan játszó csapat, aki biztos, hogy jó edzőpartner lesz nekünk. Ráadásul november 8-án, 9-én a Magyar Kupa miatt nem lesznek bajnoki meccsek, így legalább lesz játéklehetőségünk” – mondta Fekete Szilveszter vezetőedző a kapospolo.hu-nak.

Fotó: Kaposvári Vízilabda Klub facebookHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek