2015 június 12.

Vízilabda dömping: Íme, a Vodafone-kupa programja

Az előző évektől eltérően, nemcsak a férfi válogatott meccsei lesznek terítéken a Vodafone-kupán, hanem a női válogatott és az utánpótlás csapatunk is bemutatkozik. Szombaton például déltől egészen estig lesznek programok. A háromnapos tornára már jegyek is kaphatók.

vodafone-kupa012

Két évvel ezelőtt a harmadik helyen zárt a csapat, de pár héttel később vb győzelmet ünnepelhettek a srácok (Fotó: vizipolo.hu/archív)

A tavalyi évben elmarad a Vodafone-kupa, akkor Eb-t rendeztünk helyette, ahol a férfi válogatott ezüstérmes lett, a nők nyakába pedig bronzérmet akasztottak. Most azonban ismét visszatér a torna a Margitszigetre. A férfi válogatott három napon át fogja szórakoztattni a nagyérdeműt. Kezdésként az ausztrál, majd a spanyol végül az olasz válogatottal fog játszani a Benedek-csapat.

Az utolsó napon (szombaton) már délben elkezdődnek a programok a strandvízilabda döntőjével. Utána a női válogatotttunk játszik barátságos mérkőzést Ausztrália ellen, majd egy gyerekmérkőzés színesíti a repertoárt. Érdekesség, és egyben nem megszokott, hogy a nap negyedik eseményén az U20-as válogatottunk játszik az U18-asokkal. A napot természetesen a főszereplők zárják majd. Először az ausztrálok a spanyolok ellen, majd a vb címvédő, magyar válogatott játszik az olaszokkal, úgyhogy lesz meccs bőven.

A jegyek a jegyed.hu oldalon érhetők el. A felnőtt 2000 ft, a diák 1000ft-os egységáron

Az eddigi Vodafone-kupákon három első és egy harmadik helyet szereztünk. Az utolsón “csak” a dobogó legalsó foka jutott, de akkor, pár héttel később vb-címet ünnepelhetett a csapat Barcelonában.

A Vodafone-kupa programja:

Július 9., csütörtök

17:30 Olaszország-Spanyolország
19:30 Magyarország-Ausztrália

Július 10., péntek

17:30 Olaszország-Ausztrália
19:30 Magyarország-Spanyolország

Július 11., szombat

12:00 Strandvízilabda döntő/bemutató mérkőzés
13:00 Magyarország-Ausztrália női válogatott mérkőzés
14:30 Régiók csatája gyermekmérkőzés
16:00 U20-U18 férfi utánpótlás-válogatott mérkőzés,

17:30 Ausztrália-Spanyolország
19:30 Magyarország-Olaszország

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek