2015 szeptember 17.

Vízilabda dömping a hétvégén – Szombaton rajtol az Ob I is!

Felkészülési tornák itthon és külföldön. A Szolnok Hannoverben, az OSC Athénban, a Szentes Kairóban, az Eger Korcsulán. Indul egy előrehozott meccsel az Ob I, sőt az Ob I/B és az utánpótlás bajnokságok is startolnak…

általanos kép0123

Beindul a nagyüzem, a Szolnok és az OSC a Bajnokok Ligjában szerepel a hétvégén. Az Eger pedig Korcsulán, Horvátországban szerepel egy rangos felkészülési tornán, ahol a Jug Dubrovnik, a Mornar és a Barceloneta csapata ellen veszi fel a kesztyűt.  Eközben a Szentes együttese Kairóban a Heliopolis Kupán szerepel, amit tavaly a Kaposvár megnyert, Lukács Dénes csapata sem adhatja alább.

A nők is hangolnak a 2015/2016-os szezonra, hiszen Szegeden egy rangos felkészülési tornát rendeznek, sőt Dunaújvárosban Sipos Editre emlékeznek. A férfi Ob I/b is a hétvégén rajtol, többek között az YBL-el, és a Cegléddel. Előbb említett csapat az EKF ellen még utóbbi a BVSC ellen száll vízbe.

Az utánpótlás bajnokságok is megkezdődnek, hiszen az idény, ahogy megszokhattuk kvalifikációs megmérettetésekkel indul.

Legutoljára hagytuk egy hazai csemegét, hiszen a Kaposvár és a BVSC egy előrehozott rangadóval kezdi meg az Ob I-es idényt, a többi csapat csak szerdán startol, sőt a Vasas és a Debrecen szombaton.

A hétvégén tehát bárhoáv is megyünk, hazai vagy külfödi uszodákba, bizton találkozhatunk vízilabdával.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek