2016 április 12.

Visszatért az egriek kiválósága

Sérülése után már ismét a csapattal edz a szerb válogatott játékos.

Milos cuk

“Köszönöm most már jól vagyok” – nyugtázta Milos Csuk, mikor az klub hivatalos honlapja faggatta hogyléte felöl. A szerb válogatott játékos az Eb után műtéten esett át, a derekánál sérült meg két csigolya. A beavatkozás után jó ideig nem is edzett, mint beszámoltunk róla, pár hete kezdett ismét tréningezni, most pedig újra klubjánál, az Egernél rója a hosszakat.

“Megint csak az orvosokra kell hivatkoznom, akik szerint, ha nem érzek fájdalmat, akkor csinálhatok mindent, akár játszhatok is. Persze ehhez azért még utol kell érni magam fizikálisan, hiszen ez a két hónap, ebben a sportágban nagyon jelentős kihagyásnak számít. Elkapkodni sem szeretnék semmit, egyelőre a konditeremben nem dolgozom még, nehogy rásérüljek a derekamra. Döntőket akarok játszani, úgy a magyar bajnokságban, mint a Bajnokok Ligájában. Azokra kell felkészülnöm, s tökéletes állapotba hozni magam. Na meg persze ne felejtsük el minden sportoló legnagyobb álmát, az olimpiai szereplést sem. – nyilatkozta az egrivizilabda.hu-nak.

A hétvégén Bajnokok Ligája fordulót játszik az Eger Barcelonában.  A katalán fővárosba vélhetően elviszi Dabrowski Norbert a szerb játékost.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek