2016 október 04.

Vincze Balázs: nyerni megyünk Szolnokra

Az OSC vezetőedzője a keretről, a szuperrangadóról és az idei tervekről is beszélt…

vinczeb

Százalékot nem tudok mondani, de különösen a két centerre rengeteget erősödtünk. – kezdte Vincze Balázs a beszélgetést a Digi Sport Reggeli Startban – Nemcsak a gólerősségüket tekintve támadásainkban, hanem azért is mert közelebb tudunk kerülni a kapuhoz. Zalánki Gergő Kevin Grahamhez képest akár a lövések hatékonyságában szintén elmozdultunk, és erősödtünk. Jött még Szabó Balázs a KSI-ből, akivel gyakorlatilag tizenhatos keretet tudunk kiállítani, amibe bármikor tudunk cserélni és hasonló színvonalat tudunk tartani. Mindenképp erősebbnek gondolom a tavalyinál, de a tavaly előttinél is a keretet.

Vincze Balázs kiemelte, a védekezés lesz a kulcsa az idei szezonnak, valamint két-három játékos kell, aki három gól fölé jut egy – lehetőleg – tétmérkőzésen. A vezetőedző hozzátette, kompletten még egy mérkőzést sem játszottak, haladnak szépen előre. A bajnokságban és a kupában döntőt, míg a BL-ben főtáblára kerülne a csapattal.

A beszélgetés során szó volt a Bajnokok Ligájáról és a holnapi rangadóról is. Vincze Balázs hangsúlyozta: Szerdán nyerni mennek Szolnokra.

A teljes beszélgetés:Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek