2015 szeptember 25.

Vincze Balázs a Reggeli Start vendége volt

Az A-Híd-OSC-Újbuda mestere beszélt többek között a csapata Bajnokok Ligája szerepléséről és Gerendás György szerepvállalásáról a válogatottban.

Balázs

“Ugyanúgy ég, mint játékoskorában, és amikor edzőként egyszer ezt a helyzetet átéltük. A 95-ös Európa-bajnokság előtt került Horkai Gyuri mellé, két évet dolgoztunk együtt, majd aztán én személyesen játékosa voltam három évig. Nagy mértékben meghatározta a pályafutásomat és az edzői karrieremet is. Új impulzusokat tud hozni, ötleteket is a taktikai és edzésprogramok tekintetében és a játékosok feltüzelésében is. A motiváció nagyon fontos egy csapat életében, ebben Gyuri biztosan segíteni tud” – mondta a Gerendás Györgyről, a Magyar Vízilabda válogatott új edzőjéről.

“Ahhoz, hogy a bajnoki rájátszásban jó pozícióval tudjunk indulni, az alapszakaszban jól kell teljesíteni, a terv, hogy 100 százalékosan végezzünk az első helyen. A Szolnokon és az Egeren kívül tavaly is mindenkit meg tudtunk verni oda-vissza az alapszakaszban” – folytatta, csapata csapata esélyeit latolgatva az OSC mestere.

A Vincze Balázzsal készített teljes interjú itt tekinthető meg:

 

N.V.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek