2014 december 09.

Világliga: Miskolc készen áll

Nem áll meg az élet a Magyar Kupa után. Holnap a Benedek csapat a Világliga csoportban a románokat látja vendégül Miskolcon. A városban óriási az érdeklődés a  meccs iránt, jól mutatja ezt, hogy már hetekkel ezelőtt elfogytak a jegyek – tudtuk meg Bachner Andrástól, az MVLC elnökétől. 

kemeny Denes sportuszoda02

Telt ház lesz Miskolcon a holnapi világliga mérkőzésen!

A Világliga csoportküzdelem második körében a férfi válogatott a románok ellen zárja az évet. Novemberben a csapat a szlovákokat múlta felül, még holnapi ellenfelünk a görögöktől kapott ki, ahol nem éppen volt zavartalan a felkészülés.

A helyszín Miskolc, ahol már másodszor szerepelhet a Benedek csapat, bő egy évvel ezelőtt a görögöket – szintén világliga mérkőzésen – 8-5-re győzte le a gárda, így jó omenek bizonyult a rendező város, ahol nagyon készülnek a holnapi eseményre, ezt a Miskolci Vízilabda Club elnöke, is megerősítette honlapunknak.

Bachner András, az MVLC elnöke a vizipolo.hu-nak.: “Már második alkalommal rendezhet Miskolc Világliga mérkőzést. A tavalyi magyar – görög találkozón is nagy volt az érdeklődés, jól sikerült akkoris a szervezés, úgy vélem ezért a szövetség ismét ránk gondolt, ami nagyon nagy megtiszteltetés a városnak. Óriási az érdeklődés ezt jól jelzi, hogy már hetekkel ezelőtt elfogytak a jegyek, mindez három nap alatt. Páratlan esemény lesz a szerdai nap, hiszen a Világliga találkozó előtt, a Komjádi Kupa negyeddöntőjének visszavágójára is sor kerül majd, ahol a csapatunknak a tét a legjobb négybe kerülés. Ha ezt teljesítik a fiúk nagy előrelépés lenne a klub életében, hiszen ilyet még nem élt meg Miskolc vízilabdás berkeken belül.”

A holnap így nemcsak a világliga mérkőzést tekintheti meg, aki ellátogat Miskolcra, hanem előtte az új szabályokkal tarkított Komjádi Kupa egyik negyeddöntőjét is.

A holnapi miskolci program:

16:15 MVLC – AVUS (Komjádi Kupa mérkőzés)

Férfi Világliga mérkőzés:

18:25 Magyarország – Románia (DIGI Sport 1)

Sz. B.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek