2015 március 16.

Világliga: Erős csapattal készül ellenfelünk – Íme, a románok kerete a holnapi meccsre

Legerősebb keretükkel állnak ki a románok a holnapi világliga találkozóra a Benedek-csapat ellen. Így a mérkőzés, ellentétben a decemberivel minden bizonnyal szoros lesz…

magyar - roman02 miskolc

Nem lesz ennyire fiatal a román csapat, mint Miskolcon (Fotó: vizipolo.hu)

Kőkemény találkozóra lehet holnap számítani Bukarestben. Ugyanis Dejan Sztanojevics legjobb játékosait hívta be a csapatba, ez nem így volt a két csapat előző meccsén, mikor a Steaua nem engedte el legjobbjait. Miskolcon ekkor csúnya vereségbe futottak bele szomszédaink, hiszen 20-10-re kaptak ki. Most szoros mérkőzésre lehet számítani, hiszen régi ismerőseink – Negrean, Gheorgescu – a Szolnokból és a csapat motorja a kapitány, Cosmin Radu is ott van a csapatban, olyan játékosokkal kiegészülve, mint Goanta vagy éppen Cretu.

Ami a magyar válogatottat illeti, Benedek Tibor március elején hirdetett keretet. A csapatban a Volvo-kupán meggyőzték a fiatalok teljesítménye, így ismét bizalmat szavazott nekik. A csapat tegnap találkozott a Margitszigeten és ma utazik a román fővárosba.

A két gárda az előbb említett találkozót megelőzően a 2013-as Volvo-kupán találkozott egymás ellen, akkor 12-9-re győztünk Kecskeméten.

A románok kerete a bukaresti mérkőzésre:

Kapusok: Marius Tic, Dragos Stoenescu, Mihai Dragusin

Mezőnyjátékosok: Cosmin Radu, Ramiro Georgescu, Tiberiu Negrean, Dimitri Goanta, Mihnea Chioveanu, Andrei Cretu, Mihnea Gheorghe, Alexandru Ghiban, Alex Popoviciu, Daniel Teohari, Bogdan Remes, Roland Szabo, Victor Antipa.

A mérkőzés holnap, 17 órától lesz látható a Digi Sporton.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek