2015 március 05.

Világliga: Benedek Tibor keretet hirdetett a románok ellen

Kihirdette Benedek Tibor a románok elleni Világliga keretet. A bukaresti meccsre fiatalokat is behívott a kapitány, mint elmondta oldalunknak a Volvo Kupa jó teljesítménye miatt, újra bizalmat szavazott nekik.

2014 Benedek-csapat03

Ismét nagy meccs előtt a válogatottunk!

Hamarosan ismét férfi válogatottunk medencébe ugrik. A Benedek csapat eddig négy mérkőzéséből mindent megnyerte a Világliga csoportjában. Most ismét a románok ellen száll majd vízbe, csak most idegeben kell megküzdnünk március 17-én. A szövetségi kapitány fiatalokat is behívott a csapatba, és újra ott van Varga Dániel is a fedélzeten.

Benedek Tibor oldalunknak elmondta: Akiket behívtam fiatalok, azoknak szeretnék még egy esélyt adni, hiszen a Volvo Kupán is jól teljesítettek. Úgy gondolom erősebb csapattal fogunk megmérkőzni, mint Miskolcon. Legalább olyan kemény mérkőzésre számítok, mint a szlovákok elleni volt.

A románok elleni Világliga keret:

Kapusok: Nagy Viktor, Decker Attila (Szolnoki Dózsa-Közgép)

Mezőnyjátékosok: Decker Ádám, Salamon Ferenc (A-Híd OSC-Újbuda), Angyal Dániel, Hosnyánszky Norbert, Erdélyi Balázs, Hárai Balázs, (ZF-EgerNémet Toni (VasasPlaket) Varga Dénes, Varga Dániel, Vámos Márton (Szolnoki Dózsa Közgép), Manchercz Krisztián (Tiszavirág Szeged Diapolo)

A csoport állása:

1. Magyarország 12 pont
2. Görögország 9 pont
3. Románia 2 pont
4. Szlovákia 1 pont

Sz. B., Gy. Zs,Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek