2015 június 07.

Velük találkozik a Benedek-csapat

Jövő héten a magyar válogatott Olaszországba utazik, ahol a bivalyerős talján együttessel játszik felkészülési mérkőzést.

2014 magyar olasz01

Holnaptól a magyar válogatott is, immár a vb illetve világliga keretével megkezdi a felkészülést. Benedek Tibor a csapatról valamint a rövid programról már nyilatkozott honlapunknak. Két hét áll rendelkezésre, hogy a válogatott készen álljon Bergamóra. A csapat rögtön el is utazik Olaszországban, hogy Alessandro Campagna legényeivel kétkapuzzon és játszon egy barátságos mérkőzést.

A taljánok pár napja tették át a székhelyüket Pescarából Ostiába. A 22-es keretből javarészt – nyolcan – Recco játékosok. Ott van a bő csapatban, az anyai ágon magyar Alex Giorgetti is, természetesen helyet kapott Di Fluvio, Figlioli, Tempesti vagy éppen Aicardi is. Campagna bátran nyúl a fiatalokhoz is, hiszen megtalálható a csapatban Busilacchi vagy Iodice is.

Az olasz válogatott bő kerete:

Lorenzo Bruni, Marco Del Lungo, Alessandro Nora, Nicholas Presciutti (AN Brescia), Fabio Baraldi, Alessandro Velotto (CC Napoli), Valentino Gallo, Vincenzo Renzuto Iodice (CN Posillipo), Stefano Luongo (Carpisa Yamamay Acquachiara), Tommaso Busilacchi, Paolo Oliva (Como Nuoto), Matteo Aicardi, Francesco Di Fulvio, Pietro Figlioli, Andrea Fondelli, Massimo Giacoppo, Alex Giorgetti, Stefano Tempesti, Niccolò Gitto (Pro Recco), Francesco Coppoli (RN Florentia), Cristiano Mirarchi (Roma Vis Nova), Giacomo Bini (BPM Sport Management).

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek