2014 november 05.

Vasas – Debrecen: Így látták a főszereplők

Parázs mérkőzést vívott egymással a Komjádi uszodában a Vasas és a Debrecen. A meccset a hazaiak nyerték meg, 10-9 arányban. Nyilatkozatok a vizipolo.hu-nak a mérkőzés után.

3_honvedvasas_20141018005

Nagy küzdelem, hazai siker (Fotó: Vasas SC)

Földi László, a Vasas edzője: “Három góllal is vezettünk, akkor sima győzelemnek kellett volna lennie, de egyéni hibákkal felhoztuk az ellenfelet, könnyű gólokat engedélyeztünk. Fiatal a csapatom, ennek tudhatók be ezek a hibák, és az is, hogy a végére már elfáradtunk. De úgy érzem, megérdemelten nyertünk.”

Varga Tamás, a DVSE játékos-edzője: “Azt kell mondanom, hogy a döntetlen igazságosabb lett volna, de ezúttal sem Fortuna nem állt mellénk, és a medence szélén lévők sem segítették a munkánkat. Eddig nagyon elégedett voltam Dusan (Aleksic – a szerk.) teljesítményével, de ma gyengén védett, talán a leggyengébben a szezon folyamán, így a kapusteljesítményünk is hozzájárult ahhoz, nem tudtunk pontot szerezni. Összességében azonban elégedett lehetek, mert úgy érzem, egyre jobban kezdünk összeérni, védekezésünk is javul. Remélem, hogy játékommal tudtam segíteni a csapatot, úgy tervezem, azokon a meccseken vízbe szállok, amelyeken érzésem szerint tudom segíteni a csapatot.”

Gy. Zs.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek