2019 május 23.

Varga Zsolt: óriási szívvel dolgoztunk az utolsó pillanatig

Örömittas szavak a bajnokoktól.

Fotó: Kertész Gábor

A Fradi 3-0-ra verte az OSC-t és ezzel megvédte a címét a férfi Ob I-ben. Most a főszereplők nyilatkoztak a fradimediának:

Varga Zsolt, a Fradi edzője: Azért a harmadik mérkőzésnek van egy olyan pszichés terhe, ha már 2-0-ra vezet egy csapat, amit nehéz kezelni. Óriási szívvel dolgoztunk az utolsó pillanatig. Ez kellett ahhoz meg tudjuk nyerni ezt a mérkőzést.

Varga Dénes, a Fradi csapatkapitánya: Számította rá, hogy így fog alakulni a meccs. Lélektanilag ez egy olyan mérkőzés volt az OSC-nek, ahol felszabadultabban tudtak játszani. Azt mondtam a csapatnak, hogy meg tudjuk nyerni ezt a meccset, akkor is, ha nem kezdünk jól, de sokkal hamarább megnyerjük ha jól kezdünk.

Nyíri Zoltán, a Fradi ügyvezető alelnöke.: az egész év volt nehezebb. Mi voltunk az esélyesek, ezt a játékosoknak é az edzőnek is viselnie kellett, ezt maximálisan megoldották.

FM | Varga Zsolt: “Óriási szívvel dolgoztunk az utolsó pillanatig” | 2019.05.22. | Férfi vízilabda

FM | Varga Zsolt: “Óriási szívvel dolgoztunk az utolsó pillanatig” | 2019.05.22. | Férfi vízilabda Férfi vízilabdacsapatunk hatalmas csatában, büntetőpárbaj után nyerte meg a három győzelemig tartó bajnoki döntő harmadik mérkőzését az A-HÍD OSC Újbuda ellen, ezzel az FTC-Telekom Waterpolo 3-0-s összesítéssel megszerezte története 23. bajnoki aranyérmét.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek