2020 december 16.

Varga Zsolt: helyre kellett tenni a fejeket

A Fradi vezetőedzője visszafogottan nyilatkozott a kilencgólos győzelem után.

A zöld-fehér gárda 11-2-es győzelemmel kezdte a BL csoportkörét.

Varga Zsolt, az FTC Telekom Waterpolo vezetőedzője a sportcsatornának: “Helyre kellett tenni a fejeket, a koncentrációt, és azt is világosan kellett látni, hogy most mire vagyunk képesek. El kell fogadni, hogy most milyen állapotban vagyunk, nem abban, amit csúcsformának neveznek, vagy amit a játékosok megszoktak. Profi játékosokról van szó, az elmúlt tíz napban mindenki érezte, mit kell neki hozzátennie. Ma mindenki megpróbálta szívvel, lélekkel pótolni azt, ami fizikálisan még hiányzik. A játékosok forgatása annak szólt, hogy három meccs van három nap alatt, bírni kell fizikálisan a holnapit és a holnaputánit is.”

Német Toni, az FTC Telekom Waterpolo játékosa: “Szerintem kijöttünk abból a sokkhatásból, ami az elmúlt időszakban ért minket, és ma nagyon magas szintű teljesítményt nyújtottunk. A védelmünk sokkal jobban működött, mint bármikor az elmúlt két hétben, és nem hagyott ki a figyelmünk egy pillanatra sem. Így kell menni tovább, de holnap sokkal keményebb ellenfelünk lesz a Brescia személyében.”

Varga Dénes videónyilatkozata:

Emlékeztető:

Férfi Bajnokok Ligája, B csoport (Duna Aréna):
FTC-Telekom Waterpolo – Jadran Herceg Novi (montenegrói) 11-2 (2-0, 3-0, 4-1, 2-1)
a magyar csapat gólszerzői: Constantin-Bicari 3, Jaksic, Fekete, Német 2-2, Varga, Vigvári 1-1Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek