2016 december 11.

Varga Péter: felemás érzéseim vannak

A Szeged trénerének van hiányérzete a őszi teljesítménnyel kapcsolatban.

szeged20161101

A Szeged mindenképp javítana (Fotó: Szve.hu)

A Szeged a Magyar Kupa nnegyeddöntőjében búcsúzott, míg a bajnokságban is fontos pontokat hullajtott a Tisza-parti együttes, így az A-csoportban a negyedik helyen, a Vasas mögött  áll a csapat.

Vegyes érzelmekkel zártuk az őszi szezont – kezdte értékelését a vezetőedző a delmagyar.hu-nak. – A kezdéssel nem volt gond, de novemberben gödörbe kerültünk. Ennek szerintem kizárólag mentális okai vannak, hiszen az OSC ellen meg tudtuk mutatni, hogy mire vagyunk képesek. Etalonmeccsnek számít az a derbi, abból kell erőt merítenünk tavasszal, az ott mutatott teljesítményre építeni lehet.

– Szeretnénk megelőzni a Vasast, és jó lenne megtartani azt az alázatot is, amit ősszel a fiataloktól láttam – hangsúlyozta Varga Péter. – Sedlmayer Tamás, Illés Sándor, Nagy Márton és Pellei Frank hozzáállását külön kiemelném, példamutatóan dolgoznak, szorgalmi gyakorlatokat végeznek. A Pécs ellen 5–0-ra vezettünk, mégis ikszeltünk, ennek csak mentális okai lehetnek, amelyen dolgoznunk kell. A tréningeken ehhez minden pillanatban koncentrálni kell, így visszatérhetünk az útra, amelyen a szezon elején jártunk.

A bajnokság január közepén folytatódik, mikor a Szeged a Szolnokhoz látogat.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek