2014 november 13.

Varga Dániel: “Végre meg tudtuk mutatni, hogy mire vagyunk képesek”

A szerda esti visszavágón hazai pályán 11-9-re legyőzte az OSC csapatát, és így bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára a Szolnok. A telt házas, remek hangulatú és nagy csatát hozó mérkőzés a szolnokiak csapatkapitánya, Varga Dániel a vizipolo.hu-nak mondta el érzéseit a mérkőzést követően.

vd

Valóban végig vezettünk, mégsem éreztem sem simának, sem könnyűnek a találkozót – nyilatkozta a vizipolo.hu-nak Varga Dániel, a Szolnok játékosa. – Azt gondolom, hogy alaposan megküzdöttünk ezért a győzelemért. Megküzdöttünk, két okból is: egyrészt egy nagyon jó OSC-t vertünk meg, ezúton is gratulálok nekik, mert tényleg remek együttest alkotnak. Másrészt megküzdöttünk saját magunkkal is, ugyanis az elmúlt időszakban sokszor éreztük, hogy mennyi minden van még bennünk, és kicsit türelmetlenek voltunk, hogy nem mindent tudtunk kihozni magunkból.

– Eszerint az OSC ellen végre minden rendben volt.

– A visszavágón, ha nem is minden, de sok működött abból, amit az elmúlt időszakban gyakoroltunk, megtanultunk. Ezért most boldog vagyok, mert úgy érzem, átléptük egy kicsit a saját korlátainkat.

– Tekintsünk előre. Mi várható a Szolnoktól a főtáblán?

Főként azért örülök a főtáblának, mert függetlenül attól, hogy egy-egy meccsen milyen teljesítményt nyújtunk, tíz meccset mindenképpen játszani fogunk. Március-április környékére, amikor véget érnek a csoportküzdelmek, ki fog derülni, valójában kinek hol a helye. A selejtezős rendszerrel az volt a bajom, hogy két meccsen dől el, melyik csapat tartozik az elitbe. Ezt nem tartottam jogosnak, főleg így, hogy egy ennyire erős csapattal mérkőztünk. De a hatos csoportban világosan ki fog derülni, mennyire jó csapat is a Szolnok.

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek