2017 május 31.

Változások az OSC-nél

Olimpiai bajnok érkezett Újbudára, de az edző személye még kérdéses…

 

20170419oscszolnok01

Fotó: Balogh Máté

Az OSC évadzáró sajtótájékoztatót tartott, ahol a szezon értékelése mellett bemutatta a csapat új igazolásait is. Erdélyi Balázs Egerből, Tóth Márton a Ferencvárosból, Kolozsi Marcell pedig Pécsről érkezett a fővárosba. Mellettük a Brescia két szerb légiósa jön Újbudára az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok Sava Randjelovics, valamint Nemanja Ubovics.

Mint ismeretes, a klubtól öten távoztak, Slobodan Nikics, Német Toni – a Ferecvárosba, Bátori Bence, Zalánki Gergő – Szolnokra és Nagy Ádám – a Miskolcba – helyükre ugyanennyien érkezetek.

Az OSC azonban még nem találta meg a következő idénybeli edzőjét. Beszámoltunk róla, hogy a szezon vége felé Vincze Balázst váltó, Tóth László nem vállalt a további munkát, így helyére még keresik az utódot.

Az elmúlt idényről szólva Becsey Péter sportigazgató elmondta, nem tudták maradéktalanul teljesíteni a kitűzött célokat. Ugyanakkor büszke arra, hogy egyetlen negyedre voltak a “csodától” a később bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Szolnok elleni elődöntőben, ráadásul Európában egyedül csak ők tudták kétszer is legyőzni a Tisza-parti sztárcsapatot.

Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere elmondta, rendkívül büszkék az elmúlt évek közös munkájára, amely első lépésben a Nyéki Imre Uszoda fejlesztésével folytatódik.

Sal László, a névadó szponzor A-Híd Zrt. vezérigazgatója megjegyezte, a klub háttere továbbra is biztos, és az önkormányzattal való együttműködés és folyamatos építkezés megfelelő alapot jelent a sikerre.

(MTI, vizipolo.hu)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek