2015 május 18.

UVSE Centrál – Szentes: kapufák, kiállítási arány és a Hajós légköre

A női bajnoki döntő harmadik mérkőzésén az UVSE-Centrál 11-7-re legyőzte a bajnoki címet védő Hungerit-Szentest. Hazai oldalról a kapus Gangl Edina, a vendégektől a válogatott Bujka Barbara állt honlapunk mikrofonja elé.DSCN1621

Gangl Edina, az UVSE-Centrál kapusa: Az történt a mérkőzésen, amit elterveztünk. Szentesen kicsit kapkodó volt a játékunk, ezért is szaladtunk bele a vereségbe. A Hajósnak van egy nagyszerű atmoszférája, szerencsére a közönség ezt kihasználta, így segítve minket. Az előző meccsünket kielemeztük, az ott elkövetett hibákat kijavítottuk. Szentesre a bajnoki címért megyünk, igyekszünk megint ilyen összeszedetten játszani, nekünk nincs vesztenivalónk, őket viszont nyomhatja az, nem hibázhatnak.

Bujka Barbara, a Hungerit-Szentes játékosa: Az elejétől kezdve nem játszottunk jól, dominált az UVSE. A végére belejöttünk, de ez kevés volt, ők jobban tudtak alkalmazkodni a bírói felfogáshoz. A kiállítás arány azért elgondolkoztató. Szentesen megint megfoghatjuk őket. Szentesen mindent bele kell adni. Az elején volt két hibám, mindent megtettem, hogy ne pontozódjak ki, ez sikerült is. Hozzá kell szoknom, hogy a kipontozódásomért sok mindent megtesznek az ellenfelek. Támadásban kicsit pechem volt, vagy öt kapufát lőttem, ami bemehetett volna, remélem, hogy legközelebb ezekből gól születik.

EMLÉKEZTETŐ

Női Ob I., döntő, 3. mérkőzés:

UVSE-Centrál – Hungerit-Szentes 11-7 (3-1, 3-1, 3-1, 2-4)

UVSE: Gangl – Kisteleki H. 2, Szücs 2, Keszthelyi 5, Skiter 1, Tóth 1, Csabai. Csere: Kuna, Kövesdi, Hertzka, Korényi, Bicskei, Azumah, – Kiss (kapus)

Szentes: Bolonyai – Hevesi, Van der Sloot 1, Miskolczi 2, Bujka 2, Kövér-Kis 1, Pengő. Csere: Győri, Farkas, Pócsi, Kádár, Rácz, Gémes 1, – Gundl (kapus)

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek