2020 szeptember 25.

Utánpótlás: örömteli döntést hozott a Fradi

A hétvégi utánpótlás fordulót nézők előtt rendezik meg.

A Ferencváros közleményben számol be, hogy nézők előtt rendezi meg a hétvégi Eger elleni három korosztálybeli meccseket:

Vasárnap három utánpótlás vízilabda mérkőzést rendezünk az FTC-MVM Sportközpont uszodájában, melyre szeretettel várjuk a szülőket valamint az érdeklődőket, ám kérünk mindenkit, hogy tartsák be az FTC Vízilabda Szakosztálya által hozott biztonsági és higiéniás intézkedéseket.

Legyünk tekintettel egymásra, ezért nagyon kérünk mindenkit, hogy aki betegnek érzi magát, lázas, influenzaszerű tüneteket produkál, esetleg ízlelését, vagy szaglását veszítette, az NE jöjjön el a mérkőzésekre, ezzel elkerülve a többi látogató egészségének, és az esemény biztonságos lebonyolításának veszélyeztetését.

Kérjük az FTC-MVM Sportközpontba kilátogatókat, hogy ügyeljenek a távolságtartásra és kísérőjükön kívül mással NE érintkezzenek. A Népligeti uszoda területén több helyen is kézfertőtlenítőket helyezünk el, melyek használata KÖTELEZŐ a medencetérbe való belépés előtt! Maszk viselése ajánlott a sportközpontban, valamint az uszodában.

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

– áll a közleményben.

LEÁNY ORSZÁGOS BAJNOKSÁG:

2020. szeptember 27., vasárnap

Budapest, FTC-MVM Sportközpont, Népligeti uszoda

Napijegy: 500 Ft

11:30 FTC – Eger | serdülő

12:45 FTC – EGER | gyermek

14:00 FTC – EGER | ifjúságiHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek